25 de febrer del 2011

CUINAR AMB XIQUETS

OU FREGIT SENSE OU

Aquesta recepta per a nens vista en "El davantal verd" ens ha agradat molt perquè ens sembla una forma divertida que els nens prenguin unes postres molt completes, ja que duu iogurt, préssec i poma. Per descomptat és un postre ideal per a que el preparen els nens, ja que no necessita foc de cap tipus.

Recordeu que és molt important el consum de fruites tant en nens com en adults, i molt recomanable seguir el consell de “cinc al dia".

Ací tenim la recepta:

Ingredients

  • 1 iogurt natural
  • 1 préssec en almívar
  • 1 poma
  • Sucre (opcional)

Elaboració

Bat lleugerament l'iogurt, i si ho vols més dolç afegix una
mica de sucre, i estén-lo sobre un plat donant-li forma de clara d'ou. Part per la meitat el préssec i situa'l damunt cap a baix simulant el rovell.

Pela i trosseja la poma igual que les patates fregides, i acompanya l'ou amb elles. Serveix, degusta i diverteix-te.

3 comentaris:

  1. veure menjar en aquestes hores no és el més aconsellable, que fam!!

    ResponElimina
  2. Bea, el que hay que fer es menjar, pero sempre molt sa... Res de llepolies!!!

    ResponElimina
  3. Està molt bé aquesta recepta per a treballar a l'escola amb els més petits, ja que es fàcil de fer i la podem realitzar a la mateixa classe. A més és molt sana i nutritiva. Gràcies per la vostra aportació!

    ResponElimina